Over ons

Begin jaren 80 heeft Piet Weel het timmer –en aannemersbedrijf opgericht als kleine aannemer in Midwoud. Na 20 jaar zijn Dennis en Jeroen erbij ingestapt om verder te gaan als familiebedrijf. Nu zijn wij al weer 15 jaar samen werkzaam. In die tijd hebben we volgens de traditionele bouwwijze genoeg ervaring en vakmanschap opgedaan. Als West-Fries bedrijf hebben wij dan ook werkmentaliteit en de daarbij behorende nuchterheid. Wij voeren onze werkzaamheden uit voor particulieren en professionele opdrachtgevers. Ons werkgebied is grotendeels in West-Friesland, maar voor interessante werken of opdrachten bestrijken wij graag heel Noord-Holland.

Onze werken variëren van kleine klussen tot complete woonhuizen, boerderijen en bedrijfspanden. Alle voorkomende werkzaamheden die hier tussen liggen kunnen wij voor u realiseren of in ons beheer door kundige en technische bedrijven uit laten voeren waar wij al jaren mee samen werken. Dus vanaf de fundering tot aan het afwerking. Deze werkzaamheden kunnen variëren van restauratie, renovatie, onderhoudswerkzaamheden, kozijnen vervangen, uitbouw, aanbouw, serres, dakkapellen, dakopbouwen, badkamers, lijstwerk/aftimmerwerk tot bijvoorbeeld inbouwkasten.

Als u denkt aan een aanbouw, verbouwing of aan de bouw van een nieuw huis kunnen wij het tekenwerk en de vergunningsaanvraag voor u regelen. Samen met u kunnen wij de verbouwing of nieuwbouw die aan uw wensen voldoet op papier zetten en hier een complete tekening van maken ten behoeve van de vergunning.

In onze werkplaats maken wij de trappen en kozijnen in eigen beheer. De diverse soorten trappen worden volgens het nieuwe Bouwbesluit gemaakt en worden vervaardigd van elk houtsoort die u wilt. Wij kunnen diverse type kozijnen maken. Hierbij kan het gaan om binnen, buiten, serre, ronde, draaikiep, schuifwanden of specifieke kozijnen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons via het formulier op de contactpagina.